حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه «جولانی» برای سرکوب کُردها، تجهیزات نظامی به حلب فرستاد انهدام شبکه جاسوسی مرتبط با موساد با هویت مجازی «جیمز بی‌دین» ابراز امیدواری وزیر خارجه فرانسه نسبت به تبادل زندانیان بین تهران و پاریس عراق در آستانه دریافت سامانه پدافند هوایی پیشرفته غزه: تعلیق فعالیت صلیب سرخ، خطرناک و غیرانسانی است پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت انصارالله‌: طرف‌های میانجیگر روی موضوع خلع سلاح حماس حساب نکنند ترامپ به انتخاب نخست‌وزیر زن در ژاپن واکنش نشان داد ضربات جدید مقاومت فلسطین به اسرائیلی‌ها در غزه سطح آماده‌باش ارتش اشغالگر از ترس عملیات ضدصهیونیستی افزایش یافت (۱۴ مهر ۱۴۰۴) آغاز گفتگوهای غیرمستقیم میان هیات‌ فلسطینی و رژیم صهیونیستی تناقض‌گویی‌های ترامپ در سالگرد نیروی دریایی آمریکا نماینده پارلمان فرانسه: «ماکرون» کشتی‌های امدادی به نوار غزه بفرستد مسئول فلسطینی: بعید است توافق سریعی درباره غزه حاصل شود جهاد اسلامی: مقاومت تا آزادی فلسطین ادامه دارد نتایج رسمی انتخابات نمایشی سوریه اعلام شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گزارشی از ایرانیان دیپورت شده از آمریکا پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستورکار باشد عراقچی به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی واکنش نشان داد اعتراض ایران به رأی دادگاه انگلیس در پرونده کرسنت پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شهرستان مبارکه اصفهان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو: طرح ترامپ آغاز پایان جنگ است مدیران کم‌کار، بیکار شدند! محبی‌نیا: تصویب کنوانسیون CFT، اشرافیتِ کارگزاران نظام به مسائل روز جهان را نشان داد
سرخط خبرها

امیرخان متقی از حمله به مراکز دیپلماتیک ایران ابراز تاسف کرد | موضوع حقابه ایران را مورد توجه قرار داد

  • کد خبر: ۱۰۵۴۲۳
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۲
امیرخان متقی از حمله به مراکز دیپلماتیک ایران ابراز تاسف کرد | موضوع حقابه ایران را مورد توجه قرار داد
امیرخان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه افغانستان شامگاه دوشنبه در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک گفتگو و تبادل نظر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه هیات حاکمه موقت افغانستان در این تماس تلفنی ضمن ابراز تاسف عمیق خود از حوادث اخیر و تعرض به نمایندگی‌های کشورمان در کابل و هرات، نسبت به تامین امنیت کامل اماکن دیپلماتیک، دیپلمات ها و کارکنان جمهوری اسلامی ایران در این کشور اطمینان داد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگوی تلفنی تاکید کرد: چند میلیون نفر از برادران و خواهران افغانستانی طی بیش از چهل سال گذشته مهمان جمهوری اسلامی ایران بوده و از امکانات لازم و مناسب بهره‌مند می‌باشند.

وزیر امور خارجه کشورمان از این که تبلیغات سوء، هدفدار و دورغین پخش شده در برخی شبکه‌های اجتماعی توسط دشمنان و معاندان روابط خوب دو ملت همسایه ایران و افغانستان باعث وقوع برخی حوادث ناراحت کننده شده است، اظهار تاسف کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به مذاکرات خود با طرف افغانستانی در اوایل این ماه در شهر« تون شی» چین در حاشیه نشست وزیران امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان، تاکید کرد: جمهوری اسلامی نگاهی مثبت و سازنده به افغانستان داشته و تبادل هیات برای همکاری های بین دو کشور، ارسال کمک‌های بشر دوستانه و فعال نگه‌ داشتن نمایندگی‌های خود برای ارائه خدمات به مردم افغانستان در همین چارچوب بوده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان افزود: بدیهی است در مقابل، از هیات حاکمه موقت افغانستان انتظار داریم در زمینه حفظ کامل امنیت اماکن دیپلماتیک و دیپلماتهای جمهوری اسلامی ایران، کنترل مرزها و عدم اجازه به عابرین غیر مجاز و همچنین عمل به تعهدات دوجانبه خود مطابق قراردادهای لازم الاجرای فی مابین از جمله در حوزه حقابه ایران و آب های مرزی همکاری لازم و جدی را داشته باشد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان همچنین ضمن استقبال از دستور هیات حاکمه موقت مبنی بر ممنوعیت کشت مواد مخدر در افغانستان، از آمادگی کشورمان برای همکاری با افغانستان برای توسعه کشت جایگزین خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری دو کشور، مشکل قاچاق مواد مخدر بر طرف شود.

امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه افغانستان ضمن قدردانی از مهمان نوازی دولت و مردم ایران و ارائه خدمات گسترده به مردم این کشور در شرایط سخت و دشوار، بر اهتمام این کشور برای توسعه و گسترش روابط و همکاری ها در راستای منافع دو کشور و ملت همسایه و مسلمان تاکید کرد و اطمینان داد که از هیچ تلاشی برای رفع نگرانی ایران دریغ نخواهد کرد.

امیرخان متقی موضوع حقابه ایران را مورد توجه قرار داد واز اعزام هیات تخصصی ایران بدین منظور به افغانستان استقبال کرد.

همچنین وی بر جدیت طالبان برای مقابله با مواد مخدر تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->